Jump to content


The Case Of The Disappearing Posts


  • You cannot reply to this topic
34 replies to this topic

#1 Frodo

Frodo

    Your neck looks very... tasty!

  • Forum Wizard
  • 9533 posts

Posted 13 March 2010 - 07:49 PM

We are currantly experiencing problems with posts in the forums.  

When you make a new post, it may seem as normal to you, but then it doesn't show up in the thread index.  
If you go back to the thread you just posted in, your post may or may not be visable. but it still doesn't show up in the thread index.
New posts seem to appear and disappear randomly.  

Studentis has been informed of this issue, and we hope they will fix it soon.  

Thankyou.
Please click on my dragons to help them grow -    Posted Image   Posted Image   Posted Image

#2 Nick

Nick

    Tech-Support Guru

  • Admin
  • 6055 posts

Posted 14 March 2010 - 04:43 AM

No replies from them yet. :P

#3 adnan

adnan

    N00b-a-R00b

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 15 March 2010 - 09:19 AM

View PostNick, on 14 Mar 2010, 05:43 AM, said:

No replies from them yet. :P

Looks like the old skin template was messing up things.

Edited by adnan, 15 March 2010 - 09:55 AM.


#4 robert

robert

    Forum Peon

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 15 March 2010 - 10:06 AM

Gr8,

Had no idea there was so many places for configuration, both in db and in some 3-5 files. Sry for the misunderstanding of IPB.

There also was this big problem, the old Reloaded skin was effecting the IPB.

Robert

--
Attached File  01965_bamboo_85x85.jpg   13.92K   5 downloads
Say 'Bamboo'

Attached File  680x80.jpg   17.46K   2 downloads
Robert
Volonteer developer for Abandonia
located in Borås, Sweden

#5 robert

robert

    Forum Peon

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 15 March 2010 - 10:35 AM

View PostFrodo, on 13 Mar 2010, 08:49 PM, said:

When you make a new post, it may seem as normal to you, but then it doesn't show up in the thread index.  
If you go back to the thread you just posted in, your post may or may not be visable. but it still doesn't show up in the thread index.
New posts seem to appear and disappear randomly.


This is a problem with 'hard cache' on the server. We are caching everything on the client side from now on and we set a lot of cached data, such as indexed forum information. This way, we are easing the load on the database. Sorry everyone, but hit F5 OR cmd-r OR ctrl-r, to reload the site to make sure your post is up and showing. Sorry for the inconvenience.
Robert
Volonteer developer for Abandonia
located in Borås, Sweden

#6 Frodo

Frodo

    Your neck looks very... tasty!

  • Forum Wizard
  • 9533 posts

Posted 15 March 2010 - 11:37 AM

That's great.  Thanks a lot for fixing it, and also for fixing the attachments issue.  We appreciate it.    :P



Please click on my dragons to help them grow -    Posted Image   Posted Image   Posted Image

#7 Nick

Nick

    Tech-Support Guru

  • Admin
  • 6055 posts

Posted 15 March 2010 - 04:28 PM

Hmm.... Attachments are not working for me... and my avatar is gone. :P

The error returned was:
Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.


EDIT: Uploaded my avatar to tinypic. Still can't view attachments.

#8 Frodo

Frodo

    Your neck looks very... tasty!

  • Forum Wizard
  • 9533 posts

Posted 15 March 2010 - 06:42 PM

You have no attachments in that post.   :P

Try posting again, and adding attachments.   :Titan:
Please click on my dragons to help them grow -    Posted Image   Posted Image   Posted Image

#9 Nick

Nick

    Tech-Support Guru

  • Admin
  • 6055 posts

Posted 16 March 2010 - 01:08 AM

View PostFrodo, on 15 Mar 2010, 02:42 PM, said:

You have no attachments in that post.   :P

Try posting again, and adding attachments.   :bye:

I know that Frodo. I am talking about viewing OTHER users attachments. I can't see any of them. And when I try to view them, I get the permission error. :Titan:

#10 adnan

adnan

    N00b-a-R00b

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 16 March 2010 - 08:06 AM

View PostNick, on 16 Mar 2010, 02:08 AM, said:

View PostFrodo, on 15 Mar 2010, 02:42 PM, said:

You have no attachments in that post.   :P

Try posting again, and adding attachments.   :bye:

I know that Frodo. I am talking about viewing OTHER users attachments. I can't see any of them. And when I try to view them, I get the permission error. :Titan:

Funny thing is that if you press reply and scroll down you will see the image attached by frodo.
I think you are not supposed to download it.
I think it's in IP bord settings admin has to change how attachments are handled.

I ll tell Robert , since I don't have admin account.

Edited by adnan, 16 March 2010 - 08:07 AM.


#11 Frodo

Frodo

    Your neck looks very... tasty!

  • Forum Wizard
  • 9533 posts

Posted 16 March 2010 - 08:29 AM

View Postadnan, on 16 Mar 2010, 08:06 AM, said:

Funny thing is that if you press reply and scroll down you will see the image attached by frodo.
I think you are not supposed to download it.
I think it's in IP bord settings admin has to change how attachments are handled.

I ll tell Robert , since I don't have admin account.

He should be able to view my attachment in the forums, without pressing 'Reply'.   :P
Please click on my dragons to help them grow -    Posted Image   Posted Image   Posted Image

#12 adnan

adnan

    N00b-a-R00b

  • Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 16 March 2010 - 08:44 AM

View PostFrodo, on 16 Mar 2010, 09:29 AM, said:

View Postadnan, on 16 Mar 2010, 08:06 AM, said:

Funny thing is that if you press reply and scroll down you will see the image attached by frodo.
I think you are not supposed to download it.
I think it's in IP bord settings admin has to change how attachments are handled.

I ll tell Robert , since I don't have admin account.

He should be able to view my attachment in the forums, without pressing 'Reply'.   :P
Yes , you and Robert can see them, but not the rest of us.

Chears.

Edited by adnan, 16 March 2010 - 09:22 AM.


#13 Frodo

Frodo

    Your neck looks very... tasty!

  • Forum Wizard
  • 9533 posts

Posted 16 March 2010 - 12:57 PM

Ahh, I see what you mean.   :P

I logged out, and attachments appear as links, not pictures.  But when I click on the links, I got same error message as Nick.   :Titan:
Please click on my dragons to help them grow -    Posted Image   Posted Image   Posted Image

#14 Nick

Nick

    Tech-Support Guru

  • Admin
  • 6055 posts

Posted 16 March 2010 - 05:28 PM

I WAS RIGHT! :P

#15 robert

robert

    Forum Peon

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 19 April 2010 - 01:53 PM

This should be it
Robert
Volonteer developer for Abandonia
located in Borås, Sweden





Skin Designed By Evanescence at IBSkin.com